As Seen by Alex - Chanel WOC tas

Ik heb het al een aantal keer laten zien op Instagram: ik heb een nieuwe Chaneltas gekocht als verjaardagscadeautje voor mezelf. Het model van de tas stond al een aantal jaar op mijn wishlist en nadat ik er een paar had gezien tijdens onze vakantie wist ik dat ik er nu echt eentje wilde.

Zoโ€™n 1,5 maand geleden bezochten we de Chanelwinkel in Amsterdam en bekeek ik een aantal modellen van de WOC tassen โ€“ze hadden 3 verschillende modellen + een model met wachtlijst- en na even twijfelen tussen twee modelen (boy in champagne & een zwarte 2.55) wist ik zeker dat ik voor het klassieke model moest gaan, het model wat het beste bij mij past: de Chanel WOC 2.55. Jullie reageerden enthousiast op mijn Instagramfotoโ€™s met de tas en de vorige post, dus ik besloot een post te maken over de tas met wat meer info en veel fotoโ€™s.

let op: dit artikel verscheen eerder in juni 2017 op mijn vorige blog. tijdreferenties kunnen hierdoor niet kloppen.

As Seen by Alex - Chanel WOC tas

As Seen by Alex - Chanel WOC tas

As Seen by Alex - Chanel WOC tas

De verpakking

Zelfs als je nog nooit een Chanel tas hebt gekocht, kan je je denk ik wel voorstellen dat de verpakking van Chanel items gewoon altijd mooi is. Als je een item koopt bij Chanel, gaat de verkoopster altijd naar een aparte ruimte om je aankoop in te pakken. Ik vind het onwijs leuk dat ze dit doen, omdat het hierdoor nog specialer voelt en thuis voelt het echt alsof je een cadeautje openmaakt, omdat je niet precies weet wat je allemaal tegen gaat komen.

Mijn nieuwe tas was verpakt in een mooie, stevige zwarte dustbag en deze zat in een welbekende zwarte Chanel doos. Deze doos was versierd met een Chanellint en de iconische camelia erop. Dit alles zat in de bekende zwarte Chanel tas, welke was afgesloten met een wit Chanellint, om alles af te maken. Ik vind de verpakking alleen al erg mooi, het is strak en stylish en staat nu heel mooi in onze inloopkast ๐Ÿ™‚ De tas zelf bewaar ik overigens in de dustbag, zo blijft hij het mooiste, dit raad ik iedereen ook echt aan!

As Seen by Alex - Chanel WOC tas

As Seen by Alex - Chanel WOC tas

As Seen by Alex - Chanel WOC tas

As Seen by Alex - Chanel WOC tas

Chanel WOC 2.55

In 2014 kocht ik mijn eerste Chaneltas, een tas waar ik al jaren van droomde en het kopen van de tas was daarom ook echt iets speciaals voor mij. Ondanks dat het kopen van deze tas een echt hoogtepunt was, kwamen er hierna meerdere Chaneltassen op mijn wishlist te staan, omdat ik de designs, kwaliteit en het verhaal de achter zo mooi en goed vind. ร‰รฉn van de tassen was de welbekende WOC [Wallet On a Chain], een vaak geziene kleine crossbody tas, beschikbaar in verschillende designs en kleuren per seizoen.

De verkoopster in Amsterdam had drie modellen op voorraad en het klassieke 2.55 ontwerp pakte meteen mijn aandacht. Na een tijdje vergelijken met een ander model, een champagnekleurige Boy WOC, besloot ik toch voor de 2.55 te gaan, omdat hij gewoon schitterend en perfect voor mij is.

De bag is niet onwijs groot, het is echt een portemonnee aan en ketting. Het grote vak is groot genoeg voor mijn iPhone, lippenbalsem en wat andere kleine items en de andere kleine vakjes zijn perfect voor het meenemen van o.a. geld. Mijn pasjes passen daarnaast perfect in de daarvoor gemaakte vakjes. De tas is gemaakt van zwart lamsleer en het hardware is zilver, met een soort gedragen laagje. Mijn andere tas is gemaakt van kaviaarleer, dus ik vond het leuk om nu een andere soort te nemen, ook al beschadigt lamsleer wel sneller. De combinatie met het niet-standaard zilver maakt de tas voor mij echt compleet.

De WOC is gemaakt om crossbody te dragen en ik vind de lengte echt perfect. De tas is zowel geschikt voor een dagje shoppen als voor een avondje uit of een feestje, dankzij de classy look. Ik ben onwijs blij met mijn nieuwe tas! ๐Ÿ™‚

Wat vind jij van mijn nieuwe tas? En heb jij een designertas op je wishlist staan? Laat het me weten in een reactie! ๐Ÿ™‚

xx Alex

As Seen by Alex - Chanel WOC tas

meer zien/lezen? volg mij online!
instagramfacebooktwitterbloglovin