De laatste tijd ben ik veel winkels afgegaan om zwarte broque schoenen te vinden, omdat ik een paar mooie schoenen wilde zonder hak, maar geen sneakers. Vooral naar mijn werk vond ik soms dat ik niet het juiste paar schoenen zonder hak had, dus een paar broques stond hoog op mijn lijstje.

Onlangs kreeg ik van Sacha de kans om een paar schoenen uit te kiezen en ik wist meteen dat ik voor een tof paar broques wilde gaan. Ik keek een tijdje rond op de website, maakte een selectie (oké, daar zaten toch ook enkellaarsjes in) en uiteindelijk eindigde ik tóch met een tof paar broques. Ze zijn gemaakt van leer en afgemaakt met wat kleine studs welke de schoenen een toffe en ‘niet zo standaard’ look geven.

Ik heb ze al een aantal keer gedragen en ik ben verliefd.. Ze zijn comfy, classy en edgy en ze zijn een perfecte optie als ik geen hakken of sneakers aan wil. Het leer is heerlijk zacht, maar toch zijn de schoenen ook heel sterk. Anyway, ik ben erg blij met mijn schoenen, dus ik ga ze heerlijk vaak dragen! Mocht jij nog op zoek zijn naar een tof paar schoenen, dan raad ik je zeker aan om de website van Sacha te checken. Ze hebben momenteel een fijne sale en toffe enkellaarsjes, sneakers & broques!

Wat vind jij van mijn nieuwe broques?

xx Alex