Hi! Ik ben Alexandra.

Ik ben Alexandra, mid-20 en inmiddels alweer 6+ jaar actief in het wereldje van bloggen, contentcreatie, social media en fotografie. In 2013 begon ik met bloggen, ‘gewoon om dat ik het leuk vond’. Inmiddels is mijn blog meerdere malen van naam gewisseld (voorheen: ilumuoti & A Couple blog), ben ik een aantal keer gestopt met bloggen en ben ik als persoon enorm veranderd en ontwikkeld.

Het bloggen begon tijdens mijn studie en stage, inmiddels ben ik al een aantal jaar afgestudeerd en doorgegroeid naar een meer volwassen persoon met werkervaring. De afgelopen jaren is mijn visie op bloggen veranderd, net zoals de visie van de wereld. Tegenwoordig draait veel om social media: korte berichten, perfecte plaatjes en snel, snel, snel. Maar op de één of andere manier haal ik daar niet de voldoening uit die ik zoek.

Fotografie is één van mijn passies en ik vind het heerlijk om dit te combineren met het schrijven van teksten en om zo een geheel te creëren. Daarom is een blog voor mij dé ideale plek om mijn passie voor content kwijt en mijn creativiteit kwijt te kunnen. Ik kan mijzelf en As Seen by Alex niet benoemen als één specifiek type blog. Dit simpelweg omdat ik teveel dingen leuk vind om over te schrijven en/of te fotograferen en omdat ik mijzelf niet binnen één “hokje” vind passen.

As Seen by Alex is daarom echt mijn eigen plekje op het internet, mijn plekje waar ik mijn passies en creativiteit kwijt kan en waar ik kan doen en laten wat ik wil. Mijn doel? Behalve zelf gelukkig zijn hoop ik jou te kunnen inspireren. Inspireren door tips, stijlinspiratie, reisverhalen en meer. Ik hoop dat dit lukt en ik hoor graag wat jij wilt lezen/zien op As Seen by Alex.