overload-studios-connect-earring-silver-asseenbyalex.com

Een post over één oorbel? Jep. Ik heb een nieuwe oorbel en wilde hem onwijs graag fotograferen en vond dat hij dan ook wel meteen een eigen blogpost verdiende. Dus bij dezen laat ik je graag mijn nieuwe oorbel, de Connect Earring in zilver, van Overload Studios zien.

Ik heb een abonnement op Elle magazine en krijg hierdoor elke maand een leuk extraatje. Afgelopen maand was dit een kortingscode van 25% te gebruiken op de website van Overload Studios. Ik had al eerder van dit merk gehoord en vond de sieraden altijd al erg mooi, maar vaak net iets te prijzig. Toevallig was ik de afgelopen tijd aan het zoeken naar mooie nieuwe zilveren oorbellen, deze kortingscode kwam dus als geroepen en gebruikte ik om de Connect Earring silver te kopen.

overload-studios-connect-earring-silver-asseenbyalex.com

De verpakking

Ik ben echt een sucker voor mooie verpakkingen, ik kan het echt waarderen als make-up, sieraden en/of mooie mode-accessoires op een mooie en stijlvolle manier zijn verpakt. Het geeft het product vaak nét een beetje meer en maakt het nog leuker om het de eerste keer uit te pakken. Omdat ik nog niet eerder bij Overload had besteld, wist ik niet hoe de oorbel verpakt zou zijn. Wel wist ik dat het pakketje door de brievenbus zou passen en dat het dus geen megadik doosje zou zijn.

De oorbel viel de dag na het plaatsen van de bestelling op de mat, heerlijk zo’n snelle levering! Het product zat in een stevige bubbeltjes envelop, waardoor het goed beschermd was, vrij belangrijk bij een kwetsbaar product als een oorbel. De oorbel zat vervolgens in een stevig suede-achtig zakje met daarop het logo. Het zakje is gemaakt van stevig materiaal en heeft aan beide kanten een magneet, waardoor hij goed dicht kan en niet zomaar open zal gaan. De kleur is bruinig en staat mooi chic, ik vind het een mooie, eenvoudige, maar wel strakke verpakking voor een deze oorbel!

overload-studios-connect-earring-silver-asseenbyalex.com

overload-studios-connect-earring-silver-asseenbyalex.com

Overload Studios Connect Earring Silver

Overload verkoopt sieraden in Zilver en in Solid Gold, goede materialen die lang meegaan, iets wat ik belangrijk vind bij de aanschaf van sieraden en waarvoor ik bereid ben iets meer te betalen voor mijn sieraden. De Connect Earring is verkrijgbaar in beide kleuren, omdat ik onlangs veel gouden sieraden heb gekocht, ging ik nu weer een keer voor zilver. De oorbel is een knopje met een zirkonia steentje van 2mm breed. Hier zit een zilveren ringetje vast met daaronder een zilveren kettinkje. De oorbel voelt stevig aan het zilver is van goede en mooie kwaliteit.

Eigenlijk een vrij eenvoudige oorbel, maar wel een oorbel die je op talloze manieren kan combineren. Ik ga hem zelf denk ik veel dragen, zowel in combinatie met knopjes als hangers en zowel in mijn eerste als tweede oorgaatje. Ik ben tevreden en blij met mijn aankoop en ik vermoed dat ik nog wel vaker zal gaan winkelen bij Overload Studios. De oorbel shop je hier in de webshop van Overload Studios. Mijn ‘aanfoto’s’ waren helaas niet zo’n succes, op de website van Overload zie je wél mooie, net zoals hier op Instagram.

Wat vind jij van mijn nieuwe oorbel? Heb jij al een sieraad van Overload Studios?

xx Alex


meer zien/lezen? volg mij online!
instagramfacebooktwitterbloglovin