Zo, daar ben ik weer. Eindelijk! Na mijn vorige blogpost dacht ik dat ik het bloggen weer lekker op ging pakken, maar dit liep toch even anders door drukte en doordat ik mijn tijd op dat moment aan andere dingen wilde en moest besteden. Inmiddels zijn alle drukke dingen en ‘moetjes’ voorbij en wordt het langzaam weer lekker weer. Ik merk nu dat ik weer meer zin krijg in het maken van foto’s en bijbehorende blogposts, dus nu wil ik het bloggen écht weer een beetje actiever op gaan pakken. Net zoals Instagram overigens, daar is het ook al te lang heel stil…

Een aantal weken geleden ging ik eindelijk weer een keer relaxed shooten. Ik ging, samen met een berg kleding, op pad in de duinen bij Bergen met Silvan. Silvan en ik kennen elkaar van vroeger op de ijsbaan en hij en zijn zus hebben al vaker voor mijn lens gestaan. Deze keer was de eerste keer met Silvan alleen en het was heerlijk weer en een superfijne shoot. Daarom deel ik dan ook graag een aantal van de beelden met je!

Wat vind jij van de foto’s? En welke is jouw favoriet?

xx Alex

model: Silvan Zomerdijk
styling & fotografie:
 Alexandra Huijgens

meer foto’s vind je op mijn fotografiewebsite: alexandrahuijgens.com

 

meer zien/lezen? volg mij online!
instagramfacebooktwitterbloglovin