Nieuwe favoriete bureau gadgets

Als ik iets leuk vind aan mijn werkplek, dan is het de manier waarop ik deze zelf kan inrichten met leuke spulletjes. Zo vind ik het fijn en leuk om een pennenbakje te hebben staan, heb ik graag en mooi notitieboekje liggen en gebruik ik graag accessoires en gadgets die het nog makkelijker maken om te werken. Hoesjesdirect.nl vroeg mij om een aantal accessoires uit te zoeken en na de uitgebreide website goed te hebben bekeken bestelde ik twee items: een smartphone houder en een ultradun hoesje. Ik ben erg blij met mijn nieuwe bureau gadgets, dus ik laat ze graag aan je zien!

Mobigear Aluminium Smartphone houder

Allereerst bestelde ik een een houder voor mijn iPhone. Ik zag deze de laatste tijd al vaker voorbij komen en het leek mij onwijst handig voor op kantoor. Ik koos voor de kleur goud (ook verkrijgbaar in zilver en grijs), omdat dit matcht met mijn iPhone en omdat het er gewoon echt leuk uitziet in deze kleur. De houder is een aluminium houder met antislip strip, waardoor je iPhone of andere smartphone/tablet er goed op blijft staan. Midden onder zit een inham, waardoor je je toestel gewoon kan opladen als hij in de lader zit, erg handig!

Ik heb de houder op kantoor op mijn bureau staan, tussen mijn scherm en laptop in. Als ik bel, vaak met oortjes in, kan ik hem gewoon laten staan en ook als ik bepaalde apps nodig heb kan ik deze eenvoudig gebruiken terwijl mijn iPhone op de houder staat. Ik vind het echt een onwijs handig ding en ben er erg blij mee, ik ben bijna verrast dat zoiets simpels mij zo enthousiast maakt, haha!

Mobigear Ultradun iPhone 8 Plus hoesje

Naast toffe accessoires verkoopt hoesjesdirect.nl, de naam verklapt het al, ook een ruim aanbod aan telefoonhoesjes. Zo vind je op de website o.a. Samsung Galaxy S9 hoesjes, iPhone XS hoesjes en iPhone 8 Plus hoesjes, waarvan ik er eentje bestelde. Ik wilde naast mijn iDeal of Sweden hoesjes graag een wat subtieler, transparant hoesje voor mijn iPhone 8 Plus. Ik bestelde uiteindelijk de Mobigear Ultra Dun Carbon Look in transparant, een semi-hard hoesje welke heel dun is, maar wel stevig aanvoelt.

Het hoesje is transparant, maar heeft door de carbon look een licht, haast onopvallend motiefje. Hierdoor zie je wel gewoon de kleur van de iPhone, wat ik persoonlijk altijd leuk vind, maar is het ook niet een ‘gewoon saai’ hoesje. Het hoesje is echt heel dun en voelt daardoor heel fijn aan, al moet ik nog wel even wennen, omdat ik meestal wat dikkere hoesjes heb. Het hoesje sluit perfect aan op de iPhone en komt voor mooi over het randje heen. Volgens mij beschermt hij mijn iPhone daardoor erg goed, een goede aanwinst dus!

Wat vind jij van mijn nieuwe bureau accessoires? Heb jij fijne gadgets?

xx Alex

☆ shop de producten in deze post ☆

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

[/lgc_column]

[lgc_column grid=”50″ tablet_grid=”50″ mobile_grid=”100″ last=”false”]

[/lgc_column]

deze blogpost is onderdeel van een commerciële samenwerking – lees meer hierover in mijn disclaimer


 

meer zien/lezen? volg mij online!
instagramfacebooktwitterbloglovin

6 Comments

POST COMMENT

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *