Ik liet het eerder al even zien in mijn shoplog en op Instagram: als Kerstcadeautje voor mezelf kocht ik een mooie tas van Saint Laurent. Ik ben al een aantal jaar ‘verliefd’ op de mooie tassen van Saint Laurent, het leer en de modellen zien er strak en stevig uit en er stonden al een tijdje twee modellen op mijn “wishlist”. Een aantal maanden geleden spotte ik opeens een ander model, de Saint Laurent Sunset Bag, en was ik op slag verliefd op de rode variant hiervan. De tas bleef in mijn hoofd zitten en nadat ik begin december besloot dat ik op korte termijn een rode designer tas wilde gaan kopen, wist ik dat het deze moest worden.

Op vakantie in Kaapverdiรซ (hierover later meer) besloot ik dat ik mezelf mocht trakteren: ik had een nieuwe baan gevonden en het was bijna Kerst, dus een leuk cadeautje voor mezelf was een goede reden om de tas dan eindelijk te kopen. Helaas was het model wat ik wilde niet in Nederland en omstreken te koop, dus ik bestelde de tas online. Vandaag laat ik hem graag aan jullie zien! ๐Ÿ™‚

De verpakking

Omdat ik de tas online had besteld was het voor mij echt nog een verrassing hoe de tas ingepakt zou zijn, het voelde รฉcht als een cadeautje wat ik mocht uitpakken. De doos van de tas werd geleverd in een stevige ‘buitendoos’, de doos van de tas zelf is en mooie en stevige zwarte doos met in het midden de naam Saint Laurent. De doos was in de hoeken dichtgemaakt met een soort lint/elastiek en het kwam heel luxe en mooi over. Dat vind ik altijd al helemaal leuk, zo voelt het echt alsof je iets speciaals hebt gekocht, haha! In de doos vond ik vervolgens een aantal enveloppen met o.a. het aankoopbewijs en de tas, welke was ‘verstopt’ tussen beschermingspapier (ik heb even geen idee meer wat daar de naam van is haha) in een dustbag.

Ik moet zeggen dat ik de dustbag dan weer niet zo heel speciaal/goed vind. Het is een redelijk dunne en goedkope stof en hij is ook niet heel praktisch om dicht te doen. Maar goed, uiteindelijk gaat het om de inhoud van de dustbag: mijn mooie Saint Laurent Sunset Bag!

Saint Laurent Sunset Bag in Lipstick Red

Zoals je al een aantal keer kon lezen kocht ik de Saint Laurent Sunset Bag. Deze tas is verkrijgbaar in twee maten (medium & large), in een leuk aantal kleuren en soorten leer en met twee soorten ‘straps’. Er is een variant waarbij de band van leer is, in dezelfde kleur als de tas, en een variant met een ketting met alleen een stuk leer voor waar je de tas draagt. De laatste variant vond ik het mooiste, dus daar besloot ik voor te gaan. De kleur die ik koos heet Lipstick Red en ik vind het echt een heerlijk perfect kleurtje. Het is niet knalrood, maar ook niet heel donker, ik vind het gewoon een perfecte kleur rood รฉn hij past echt bij veel dingen ๐Ÿ™‚

De tas is gemaakt van stevig leer en van binnen opgedeeld in drie vakken. Zo kan je alles in je tas een beetje sorteren en past er eigenlijk best wel veel in! De tas heeft een magneetsluiting, iets wat in eerste instantie heel makkelijk te openen lijkt, maar gelukkig is het een stevige magneet. Doordat ik de variant met ketting heb gekozen, kan ik ervoor kiezen om de tas op 3 manieren te sluiten: crossbody, over 1 schouder lang en over 1 schouder of in handen kort. Ik kan namelijk het hengsel lang laten of dubbel doen, waardoor ik leuk kan variรซren :). Het enige mini-nadeel wat ik zou kunnen noemen over de tas, is dat de ketting redelijk zwaar is. Als je snel last hebt van je schouders, is de leren band daarom misschien een betere optie. Ik ben in ieder geval erg blij met mijn tas en raad je zeker aan om eens bij Saint Laurent te kijken als je een mooie designer tas zoekt!

Wat vind jij van mijn nieuwe tas? Heb jij een mooie tas op je ‘wishlist’ staan?
Laat het me weten in een comment, vind ik leuk! ๐Ÿ™‚

volg mij op Instagram voor dagelijkse updates

[jr_instagram id=”11″]